Christiaan Huygensstraat 7, Strijen
078 674 3478
Christiaan Huygensstraat 7, Strijen
078 674 3478
Materialen

Kunststof bewerking 

Kunststoffen bieden, dankzij hun unieke eigenschappen, tal van toepassingen in uiteenlopende industrieën. Bij De Ruiter Metaalbewerking passen we geavanceerde technieken zoals verspanen, lassen en vormen toe om betrouwbare en nauwkeurige kunststofproducten te leveren die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Voordelen van Kunststofbewerking

Kunststof is een veelzijdig materiaal met talloze voordelen. Dankzij het vermogen om te verspanen, lassen en vormen, kunnen we complexe en precieze onderdelen maken die ideaal zijn voor zowel industriële als decoratieve toepassingen. Kunststof is licht, duurzaam en bestand tegen corrosie, wat het een geschikt materiaal maakt voor diverse projecten.

VeelzijdigheidKunststof is heel veelzijdig inzetbaar
Lichtgewicht: Kunststof is lichter dan veel andere materialen, wat het gemakkelijk hanteerbaar maakt.
Precisie voor maatwerk : Met geavanceerde technieken kunnen we complexe en nauwkeurige onderdelen produceren.

Verspanen van Kunststof

Verspanen is een essentiële techniek in de kunststofbewerking. Het stelt ons in staat om nauwkeurige en gedetailleerde onderdelen te creëren door materiaal van een werkstuk te verwijderen. Onze geavanceerde machines en ervaren technici zorgen ervoor dat elk kunststof onderdeel met de grootste precisie wordt vervaardigd.

Lassen van Kunststof

Lassen van kunststof is een andere belangrijke techniek die we toepassen. Deze methode maakt het mogelijk om sterke en duurzame verbindingen te maken tussen verschillende kunststofdelen. Of het nu gaat om kleine onderdelen of grote constructies, ons lasproces garandeert een naadloze en stevige afwerking.

Vormen van Kunststof

Bij De Ruiter Metaalbewerking beheersen we ook de kunst van het vormen van kunststof. Met behulp van geavanceerde technieken kunnen we kunststof in allerlei vormen en maten modelleren. Dit biedt ons de flexibiliteit om zowel eenvoudige als complexe ontwerpen te realiseren, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Maatwerkoplossingen voor Kunststofproducten

Wij begrijpen dat elk project uniek is en specifieke eisen stelt. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan voor zowel enkelstuks als serieproductie van kunststofproducten. Of u nu op zoek bent naar een enkel exemplaar of een grote serie, wij kunnen aan uw wensen voldoen met hoogwaardige, op maat gemaakte kunststofproducten.

Waarom bij De Ruiter Metaalbewerking?

Kwaliteit en precisie staan bij ons voorop. Elk kunststofproduct dat onze werkplaats verlaat, ondergaat strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat het voldoet aan uw specificaties en de hoogste normen.

Wij streven ernaar om betrouwbare en nauwkeurige producten te leveren die u keer op keer kunt vertrouwen.

Maak een afspraak & kom langs voor een kopje koffie

Staat precisie bij uw project centraal? Wij zijn er om van uw project een succes te maken. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we uw wensen. Ter plaatsen gaan we opzoek naar een oplossing en werken we een voorstel voor u uit.

Contact