Christiaan Huygensstraat 7, Strijen
078 674 3478
Christiaan Huygensstraat 7, Strijen
078 674 3478
Wie zijn wij

Over De Ruiter Metaalbewerking

Dick de Ruiter is in 1974 op 16 jarige leeftijd begonnen als vakantiewerker bij de ‘’smid’’ van Strijen (C.A.Burgers). De werkzaamheden die gedaan werden kunnen deels vergeleken worden met de manier waarop er tegenwoordig nog gewerkt wordt. Lassen, frezen, draaien, en bankwerken. Het echte smeden werd niet meer gedaan, maar vroeger noemde je iemand in het metaal al snel een smid.

Na een paar jaar ging Dick in dienst bij C.A. Burgers, en heeft hij in de hiernavolgende jaren de nodige ervaring opgedaan. Tot hij in 1987 een keuze moest gaan maken aangezien de heer Burgers met pensioen ging. Koos Dick voor een nieuw pad of koos hij om door te gaan met het werk onder zijn eigen naam? Dick had zijn keuze gemaakt, op 1 september 1988 was de opening van D.A. de Ruiter aan de Christiaan Huygensstraat 7 te Strijen een feit.

30 jarig jubilieum

Uiteraard is een bedrijf opstarten in de beginfase een lastige opgave, maar Dick is er samen met zijn vrouw Pieta die de administratie/boekhouding doet er vol tegen aan gegaan om ervoor te zorgen dat het bedrijf stand kon houden. En stand houden doet het zeker, op 1 september 2018 werd het 30-jarige bestaan gevierd samen met het personeel die natuurlijk ook een belangrijke rol hebben binnen het bedrijf.

Leerbedrijf voor jongeren

Ook de Ruiter stelt zich beschikbaar voor scholen als leerbedrijf om jongeren op te leiden voor hun vakbekwame toekomst. De Ruiter heeft hiervoor Jan in ’t veld één van de werknemers die al sinds 1989 in dienst is bij de Ruiter aangesteld als stage begeleider/leermeester voor de leerlingen die hun stage periode doen bij de Ruiter. Iedereen die bij de Ruiter stage komt lopen kan er vanuit gaan goed opgevangen te worden door iedereen en veel kan leren van de manier waarop er gewerkt word en het verteld word door Jan als hun stagebegeleider. Kortom D.A. de Ruiter is een bedrijf dat vele ervaringen opgedaan heeft in al hun jaren en klaar staat voor iedere uitdaging. Samen met het personeel vinden zij de geschikte oplossing voor al uw wensen.

Maak een afspraak & kom langs voor een kopje koffie

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we uw wensen. Ter plaatsen gaan we opzoek naar een oplossing en werken we een voorstel voor u uit.